Eszközkarbantartás - Kliens kezelés

Termékeink és szolgáltatásaink között büszkén mutatjuk be az ügyfeleinknek szánt kiterjedt, személyre szabott kliens karbantartási és kezelési szolgáltatásunkat. Nagyobb cégeknek szóló szolgáltatásunk magába foglalja a kliens PC-k és laptopok kezelését és karbantartását, amely több részből áll.
Az új eszközök előtelepítése során a megadott programlistát és biztonsági beállításokat alkalmazzuk, és elnevezési policy-t használunk, hogy a helyszínen már csak bekapcsolni kelljen az eszközt, és használatra kész legyen. Éves karbantartás során végezzük a fizikai tisztítást, a hővezető paszták cseréjét, a hibás és gyenge állapotú alkatrészek cseréjét, a szoftverek és driverek frissítését, valamint a vírusírtást.

A karbantartásokat a saját szervizünkben végezzük el, amely lehetővé teszi, hogy a porral, vegyszerszaggal és nagy zajjal járó munkálatokat a helyszínen nem kell végeznünk. Ezáltal csak a nettó időráfordítás alapján számoljuk ki a szolgáltatás díját, amely így jóval kedvezőbb.

Az elavult, selejtezésre ítélt eszközökről is gondoskodunk. Vállaljuk a biztonságos adattörlést, a selejt átvételét és kezelését, hogy a cégük számára a legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldást kínálhassuk.

Emellett szolgáltatásunk akkor is igénybe vehető, ha a saját IT szolgáltatójuk távolról dolgozik, vagy nem tud költséghatékony megoldást nyújtani a kliens gépek távolról nem megoldható karbantartására.

Tegye próbára szolgáltatásunkat, és bízza ránk cégének gépparkját. A személyre szabott karbantartási és kezelési csomagunkkal garantáltan biztonságban és kiváló állapotban tartjuk eszközeit.

Amennyiben a szolgáltatás felkeltette érdeklődését, ide kattintva vagye fel velünk a kapcsolatot a lenti adatlap kitöltésével.

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot! Jelentkezni fogunk a megadott elérhetőségeken.