Bevizsgálás

Minden megkeresés esetén, amikor javítás szervizelés, javítás kapcsán keresel fel, bevizsgálás előzi meg az ajánlat adást. 

A bevizsgálás során feltárom a hiba lehetséges és nem kizárható okait, a karbantartás vagy javítás várható munkaidejét és adok egy árajánlatot. 

Ehhez az ajánlathoz még abban az esetben is tartom magam, ha a hiba komplikáltságát nem sikerült helyesen felmérni és a javítás túlfut a megjósolt időkereten.

Amennyiben a ezután kéred a javítási karbantartási szolgáltatást, akkor a bevizsgálás díját elengedem.

Ha nem kéred a javítást, vagy a hibát nem sikerül megoldanunk, akkor csak a bevizsgálás díját kell csak megfizetned, a nem sikeres szolgáltatás munkadíját nem!Bevizsgálás szoftveres karbantartás előtt.

A szoftveres karbantartás előtt felmérjük az eszköz szoftveres állapotát, gyorsaságát, rajta tárolt adatok mennyiségét, operációs rendszer verzióját és javaslatot teszünk a kívánt állapot eléréséhez szükséges lépésekről, majd ajánlatot adunk ezek elvégzésére.

 

Bevizsgálás hardveres karbantartás előtt.

A hardveres karbantartás megkezdése előtt fontos megtudnunk / megnézzük a készülék fajtáját és típusát. Ellenőrizzük az eszköz aktuális állapotát, felmérjük az Ön igényeit, a gép bővíthetőségét, majd ajánlatot adunk a karbantartás munkadíját illenően, illetve igény szerint bővítés esetén segítünk az úgy részegység beszerzésében és ajánlatot adunk a beszerelés és beüzemelés munkadíjára is.

Bevizsgálás Javítás / helyreállítás előtt.

Javítás és helyreállítás előtt felmérjük a tapasztalt hiba lehetséges kiváltó okait, a részegység cserével járó javításoknál segítünk a szükséges részegységek beszerzésében, egyeztetjük Önnel az eszközön tárolt adatok fontosságát, a beavatkozást megelőző mentés készítése kapcsán, majd ajánlatot adunk a javítás munkadíjára.

Bevizsgálás használt eszköz vásárlásakor.

Kinéztél egy notebookot, PC-t, a neten, de félsz, hogy van valamilyen komoly hibája?

Lépj velem kapcsolatba, szervezd hozzám az átvételt, és jelezd az eladónak, hogy átvételkor átnézetnéd a gépet.

A gyors, fél órás bevizsgálás során futtatok LCD tesztet, a gépre rátöltök egy operációs rendszert, ellenőrzöm a HDD / SSD állapotát, memória érzékelését / kezelését, A portok állapotát, működő képességét.

Ha HDD / SSD nélkül árult eszközt vásárolsz, ideiglenesen beszerelek egyet, a tesztek elvégzése erejéig.

A szakvélemény mellet, igény esetén ajánlatot adok egy esetleges bővítésre, feltárt hiba javítására, karbantartásra, beüzemelésre.