Bővítés

A géped csak pár éves, mégis lassúnak érzed?

Szeretnél egy gyorsabb rendszert, mégsem válnál meg meglévő, megszokott eszközödtől?

A legtöbb esetben a gép egy gazdaságosan bővíthető egysége a lassú működés oka, aminek korszerűbbre cserélésével feltünő gyorsulás érhető el!

Egy gyors bevizsgálás alkalmával felmérem az eszköz lassú működésének okát, javaslatot adok bövítéshez szükséges eszközök beszerzésére, és ajánlatot bövítés/korszerűsítés elvégzésére.

Vírusírtás

A vírusirtó programok nagy része nem csak megvédi számítógépét a támadásoktól, hanem megakadályozza, hogy egy vírus átkerüljön családja és barátai számítógépére e-mail küldés, vagy fájl megosztás során. Fontos megemlíteni, hogy mivel a vírusokat programozzák le először, illetve napi szinten rengeteg új fenyegetés jelenik meg, ezért tökéletes vírusírtó sajnos nem létezik. Előfordulhat, hogy vírusvédelme bizonyos vírusokat nem ismer fel, ezért mellette is rendkívül fontos a számítógép körültekintő használata.

A kevesebb néha több

Gondot jelenthet az is, ha több ilyen vírusirtó program van telepítve a rendszerre, mert ezek egymás tevékenységét blokkolva, képesek nagymértékben lassítani a rendszert.

Operációs rendszer (Windows) frissítések

A biztonsági rések felszámolásával számítógépünk biztonságosabbá és jó esetben biztosabban működővé válik. Ezért érdemes Önnek is számítógépe automatikus frissítését engedélyezni.

Ha már érezhetően nagy a baj.

Ha esetleg már megtörtént a baj, és a számítógép nem indul el megfelelően, esetleg a gépen furcsa, esetleg zsaroló üzenetek és eddig nem látott ikonok jelennek meg, se essen kétségbe.

Ilyen esetben a gép mielőbbi leállítása szűkséges, a károsodás terjedésének megállítása érdekében.

Ilyen esetben a vírusirtást, még elérhető épp adatok mentését – adatok helyreállítását a rendszertől függetlenül, egy másik rendszer beiktatásával lehet eredményesen elvégezni.

A szoftveres karbantartás munkaideje minden esetben a gép állapotól függ, így bevizsgálást követően tudok pontos árajánlatot adni a szolgáltatásra.